Op zoek naar digitale?

digitale
Quickscan digitale vaardigheden van je patiënten - Pharos.
Quickscan Quickscan digitale vaardigheden van je patiënten. Weet welke vorm van eHealth je wilt adviseren aan de patiënt en zorg ervoor dat je ze ook zelf kent. In een paar stappen op de hoogte van de digitale vaardigheden van de patiënt.
Digitale bronnen Koninklijke Bibliotheek.
Digitale bronnen Click here for expanding. Updates digitale diensten KB Lidmaatschap. Digitale bronnen: hulp bij het zoeken. Vragenformulier Catalogi en Digitale Collecties. Toegevoegd aan favorieten. Databanken, catalogi en websites geselecteerd door de KB. Hulp bij het zoeken. LeanLibrary: de KB in uw browser. Updates digitale diensten.
Digitale Technologie. Group.
In het eerste semester volg je de modules Introductie in de Digitale Technologie en Werken met Digitale Technologie. In het tweede semester staat de module Samenwerken aan Digitale Technologie centraal en in het derde semester volg je module 4: In the lead op Digitale Technologie.
Digitale omgevingsscan Factor C CommunicatieRijk.
Dienst Publiek en Communicatie Ministerie van Algemene Zaken. U bevindt zich hier: CommunicatieRijk Alle vakkennis Factor C Krachtenveldanalyse Digitale omgevingsscan. Zoeken binnen CommunicatieRijk Zoek. Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft, in samenwerking met het ministerie van Binnenlandze Zaken en Koninkrijksrelaties de, Digitale Omgevingsscan DOS ontwikkeld.
KPN TV voor elk moment KPN.
Kijk waar en wanneer je wilt. Of je nu op de bank zit voor de tv, of de tablet mee naar bed neemt of onderweg bent met je smartphone: met KPN TV en de iTV app kijk je waar je maar wilt naar je favoriete films, series, sportwedstrijden en programma's.
Nederlanders in Europese kopgroep digitale vaardigheden.
Zo is het percentage Nederlanders met meer dan basis digitale vaardigheden bij jongeren ruim vier keer zo groot als bij ouderen. Van de jongeren in de leeftijd van 16 tot 25 ja ar had 78 pr ocent meer dan basis digitale vaardigheden.
De digitale werkplek faalt zonder samenwerking IT communicatie - Frankwatching. De digitale werkplek faalt zonder samenwerking IT communicatie - Frankwatching.
Dit cruciale ingrediënt voegt een goede communicatieafdeling toe aan het door IT-geleide ontwikkelproces van de digitale werkplek. Het resultaat: een prettige digitale werkplek die élke medewerker vooruit helpt, ongeacht kennisniveau of digitale vaardigheid. 0 reacties - Plaats als eerste een reactie!
Digitale transformatie - Digital - PwC.
Cybersecurity Data analytics De lessen van Covid-19 en de weg naar herstel De toekomst van werk Digitale transformatie Economie ESG: van theorie naar actie Future of Finance Onze adviezen voor de grootste uitdagingen van Nederland Owner's' agenda Risk regulation Sustainability.

Contacteer ons